vineri, 20 noiembrie 2009

Zara - Champs Elysees


Zara - Champs Elysees
Adresa: 44 Champs Elysees, 75008 Paris

Bulevardul Champs-Elysees din Paris este unul dintre cele mai populare bulevarde care atrage mii de turisti care iubesc shopping-ul. Bulevardul are o multime de cafenele, restaurante, precum şi centre comerciale, teatre, cinemauri.
Cateva nume de magazine prezente pe Bulevardul Champs-Elysees, in cazul in care ati dori sa vedeti de ce bulevardul este cunoscut in Franta ca fiind "La plus belle avenue du monde" ("Cea mai frumoasa strada de moda din lume"), dar si alte magazine prezente aici: Louis Pion, Disney Store, Gap, Lancel, Cartier, Hugo Boss, Versace, Hermes, Fnac Champs-Elysées, Grand Optical, Nike, L'Atelier Renault, Cecilia Gilli, Courir Champs-Elysees, Nike, PSG Boutique, Marionnaud, Monoprix, Swatch, Sephora, Karin'B, Belair Fashion, Omega, Adidas, Petit Bateau, Librairie Biret, Guerlain, Morgan, Lacoste, Zara, Naf Naf, Promod, Orange, Quicksilver, Louis Vuitton, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroen, La Maison du Caviar, Esprit, La maison du chocolat, Givenchy, Fendi.


Ca orice femeie, am dorit sa vad diferentele intre moda de la Paris si cea de la noi, din Romania, comparand 2 magazine ale aceluiasi brand - Zara - unul in Cluj, iar celalalt in Paris, pe Champs-Elysees. Diferente nu prea sunt, nici de preturi, nici de articole.

Niciun comentariu: